Suna acum

0771 513 404

Venim sa iti tractam masina oriunde te afli in Baia Mare  si pe raza acestuia.

Tractari Auto Baia Mare

Bine ati venit la unul din cele mai cautate servicii de tractari din Baia Mare. Puteti apela la ajutorul nostru 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Veti beneficia de consultanta gratuita si asitenta de calitate la un pret mai mult decat avantajos pentru ca noi suntem cea mai buna sursa pentru gasirea unei solutii a problemei in care va aflati.

Ofertele noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, compania noastra fiind un partener de incredere pentru rezolvarea complicatiilor rutiere ale oricarei afaceri.

Tractari Auto

Personalul nostru este compus dintr-o echipa de soferi profesionisti calificati care sunt familiarizati cu orice fel de problema pe care masina ta o poate intampina. Alaturi de noi, iesirea din orice situatie este practic garantata de profesionalismul cu care operam.

Flota noastra de vehicule pentru tractat va face fata oricarei situatii in care v-ati putea afla, fiind operata de catre soferi cu experienta si bine pregatiti.

Tractare Auto Baia Mare

Flota noastra de vehicule este dotata cu echipament de calitate de ultima generatie care sa corespunda tuturor provocarilor pe care soferii nostri le pot intalni in timpul operatiunilor de remorcare. Astfel dumneavoastra o sa puteti sa va reintoarceti la normalitatea vietii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, lasand acest incident neprevazut si neplacut in urma.

Am invatat de-a lungul timpului prin experienta noastra ca ceea ce merita clientii nostri in primul rand este sa le oferim serviciile noastre in cel mai rapid mod posibil si sa tratam cu simt de prioritate fiecare caz in parte.

Tractare Auto

Priceperea echipei de soferi profesionisti si buna comunicare sunt principalii factori pe care ii promovam si ii cultivam in cadrul companiei noastre. Cu ajutorul nostru masina ta va sta imobilizata cat mai putin timp cu putinta si prin lista noastra de servicii si contacte o sa puteti sa ii redati mobilitatea in timp record. Indiferent de obstacolul pe care il intampinati, apelati la noi cu incredere si scapati de griji.

Tractare247 Contact

Tractari auto Baia Mare.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Baia Mare, Baia Mare, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 10-300 (in functie de problema dumneavoastra)
Logo Tractare247

Ne gasiti aici: