Suna acum

0771 513 404

Venim sa iti tractam masina oriunde te afli in Cluj-Napoca si pe raza acestuia.

Tractari Auto Cluj-Napoca

Am costruit firma noastra pe dedicarea si profesionalismul unei echipe care inca de la inceput a livrat cautat sa livreze servicii de tractare de cea mai buna calitate. Prin aceste atribute ne-am impus la nivelul judetului Cluj ca fiind cea mai buna alegere pentru soferii aflati in dificultate.

Prin gestionarea atenta a resurselor noastre dar si prin atentia de care am dat dovada reusim sa va aducem cele mai avantajoase oferte de pe piata care sa reprezinte o solutie atat pentru problema masinii tale dar si pentru limita bugetului dumneavoastra.

Tractari Auto

Experienta noastra ne-a invatat ca pe langa calitate de care dam dovada sa oferim si un timp rezonabil care sa iti repuna masina in miscare in cel mai scurt timp posibil.

Personalul nostru este pregatit sa va stea la dispozitie zi si noapte, deoarece probelemele rutiere pot surveni oricand, drept urmare suntem disponibili non stop.

Tractare Auto Cluj-Napoca

Ne ocupam de diverse cazuri si situatii care necesitata remorcare, indiferent de vehicul, de la camioane, dube, masini, rulote si multe altele. Suntem specializati intr-o multitudine de circumstante si stim sa aplicam o solutie si un plan de rezolvare care sa corespunda dorintelor si pretentiilor dumneavoastra.

Flota noastrase afla in permanenta in conditii de mentenanta optime si este dotata cu un echipament modern care sa va scoata din circumstantele neplacute in care va aflati cat mai eficient posibil.

Tractare Auto

Angajatii nostri trec cu regularitate printr-un program de training la cele mai solicitante standarde pentru a ne asigura ca putem livra serviciile noastre cu competenta si diligenta.

Indiferent unde te-ai afla noi vom trimite imediat o echipa pentru recuperarea masinii tale si vom avea grija ca sa te ghidam catre cea mai optima cale de rezolvare sau sa ascultam de planul si pretentiile dumneavoastra. Cu un simplu telefon vei scapa de acest ghinion si vei putea in sfarsit sa treci peste aceasta intamplare neplacuta in cel mai convenabil mod posibil.

Tractare247 Contact

Tractari auto Cluj-Napoca.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 10-300 (in functie de problema dumneavoastra)
Logo Tractare247

Ne gasiti aici: