Suna acum

0771 513 404

Venim sa iti tractam masina oriunde te afli in Pitesti si pe raza acestuia.

Tractari Auto Pitesti

Va oferim servicii de tractare de incredere indiferent de timpul in care va confruntati cu dificultatile masinii dumneavoatra, punandu-va la dispozitie disponibilitatea noastra in regim non stop.

Ca o firma locala am invatat ca relatia pe care o cultivam cu clientii nostri trebuie sa se bazeze pe incredere, respect dar si pe servicii de calitate care sa poata fi accesate la un pret rezonabil si cat mai avantajos pentru cei care apeleaza la asistenta si competenta noastra.

Tractari Auto

Indiferent de natura problemei cu care te confrunti impreuna vom trece peste orice obstacol pentru ca dispunem de o flota bine echipata si condusa de un personal calificat si certificat.

Dotarile si echipamentul nostru ne vor ajuta sa rezolvam orice dilema si mai mult va vor oferi siguranta unei rezolvari cat mai eficiente si convenabile. Indiferent de natura defectiunii dumneavoastra noi va vom asjuta sa treceti peste orice incovenient.

Tractare Auto Pitesti

Flota noastra de remorcare se poate adapta fiecarui tip de vehicul de la masini, la camioane, la dube si chiar si rulote, asa ca apelati cu incredere deoarece problema cu care va puteti confrunta isi va gasi o rezolvare in cel mai eficient mod posibil.

Stim cat disconfort poate crea o asemenea problema si din acest motiv avem grija ca sa tratam cu prioritate cazul dumneavoastra pentru a lasa aceste complicatii in urma dumneavoastra cat mai repede cu putinta.

Tractare Auto

Viteza cu care preluam fiecare caz in parte este ceea ce ne delimiteaza de restul pietei si mai ales tarifele pe care le practicam. Modul in care gestionam resursele noastre de ofera posibilitatea de a reusi sa raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari dar si sa facem o oferta agreabila bugetului si buzunarului dumneavoastra.

Cu ajutorul nostru veti limita disconfortul creat si veti restaura masina dumneavoastra la starea de mobilitate initiala intr-un mod cat mai rapid posibil.

Tractare247 Contact

Tractari auto Pitesti.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Pitesti, Pitesti, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 10-300 (in functie de problema dumneavoastra)
Logo Tractare247

Ne gasiti aici: